Kawasaki wil groeien en presteren, zowel op de baan als weg. Het is de bedoeling dat Kawasaki met het Rob Hartog vooraan mee rijdt, zowel in Belgie, Nederland als ook op Europees vlak. Rob wordt ondersteund door Kawasaki Europe tijdens de raceweekenden. Voor Kawasaki Benelux is het belangrijk om een Nederlands talent op een Kawasaki te hebben. We hopen dat we in de toekomst mooie dingen kunnen laten zien.


Besseling geldt al jarenlang als de expert in het ontwikkelen, produceren en installeren van apparatuur om de bewaring van producten onder 'Controlled Atmosphere' (CA) of 'Ultra Low Oxygen' (ULO) te optimaliseren. Daarnaast worden hun producten veelvuldig toegepast binnen de voedingsmiddelenindustrie en diverse industriele processen.


Salco Bedrijfsdeuren produceert voor tal van markten klantspecifieke deuren. Precies op maat, in tal van uitvoeringen en in iedere kleur. Of het nu gaat om deuren voor koel- en vriessituaties, schuifdeuren, overheaddeuren, gecertificeerde brandwerende (koel- of vries)deuren, hygienische deuren, deuren voor ULO/CA bewaring of snelle sluisdeuren voor hoogbouw vrieshuizen; bij Salco bent u aan het juiste adres.


Bij Brouwerij De Werf hebben we een duidelijke missie. Kneiter goed bier brouwen. Er is echter één ding dat wij nog belangrijker vinden. Er samen van genieten. Samen met vrienden, kenissen, collega’s, bekenden, onbekenden, huurbrouwers, bierfanaten, ondernemers en feestjesvierders. Samen met jou. In De Werf worden evenementen georganiseerd, feestjes gegeven, passies gedeeld, rondleidingen gedaan, successen gevierd en vrienden gemaakt. Kortom… Heel veel leven in de brouwerij.


Gehoorschade bij motorrijders komt vaker voor dan je denkt. Nee, niet direct door gierende motoren, maar door het oorverdovende lawaai van windgeruis bij hoge snelheden! Dat willen we graag onder de aandacht brengen. In Rob Hartog hebben we een gemotiveerde partner gevonden die recht op zijn doel afgaat en die kan helpen om het dragen van gehoorbescherming op de motor te promoten. We wensen Team Hartog veel succes toe, wij zijn erbij!


Beleef het Max Verstappen gevoel op Kartcentrum Lelystad: Kartcentrum Lelystad is een mooie en uitdagende outdoor kartbaan in Nederland die ontworpen is door de internationale top ingenieur Franz Schreiner. U kunt bij KCL zowel met een eigen kart als met een huurkart de baan op. De kartbaan is centraal gelegen in Nederland, op 35 minuten rijden vanaf Amsterdam, Utrecht of Zwolle. Kartcentrum Lelystad straalt racen uit! Met officiele kerbstones, veiligheidsbarriers en nieuwe huurkarts!


VEEKRO Bedrijfswagens is de IVECO dealer voor West-Friesland en omstreken. U kunt bij hen terecht voor bedrijfswagens van 3 tot 72 ton, zowel voor nieuw als gebruikt. Verder is de werkplaats gespecialiseerd voor service en onderhoud voor uw bedrijfswagen. Ook voor onderdelen bent u bij Veekro aan het goede adres.


BO Motor olie, opgericht in 1987, is een van Europa's grootste fabrikant van smeermiddelen en chemische producten voor motorfietsen, motocross en ATV. BO Motor Oils assortiment bevat meer dan 350 hoogkwalitatieve producten voor de motorsport en wordt over de gehele wereld gebruikt.


De Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van het product adviseren zij u graag over de juiste voorbewerking en te gebruiken verfspecificatie. Handzame, seriematige maar ook grote metaalproducten tot een lengte van 13 meter kunnen door De Spuiterij worden verwerkt. Zij onderscheiden zich door haar snelheid, klantgerichtheid, service en flexibiliteit. Mede door een eigen transport service.


Het unieke 'alles onder 1 dak' concept zoals u dat bij ons vindt is het gevolg van onze denkwijze. Onze liefde voor motoren heeft er onder andere toe geleid, dat wij een bedrijf zijn met verschillende afdelingen. Een afdeling voor allerlei draai- en freeswerk en een motorafdeling waar wij reviseren, repareren, onderhouden, tunen en ook nog eens nieuwe en verbeterde producten en onderdelen ontwikkelen.


De specialist als het gaat om sier-, straat-, tegel- en/of grondwerk Boos Bestratingen B.V. is een bedrijf met een sterke motivatie om de beste kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Boos bestratingen B.V. biedt met vakkennis, ervaring en veelzijdigheid een totaalpakket aan middelen voor het uitvoeren van alle bestratingswerkzaamheden.


Niet verhuizen, maar wél meer woonruimte?
In welke type huis u ook woont, Concept Dakopbouw realiseert het voor u.

Concept Dakopbouw is sterk in maatwerk: van standaard dakkapellen tot dakopbouwen met verlegde nok & verhoogde nok. Met een dakopbouw op een plat dak krijgt u er in één dag zelfs een complete etage bij!


Linda Dammann heeft het schilderen ontdekt in 2006, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld in diverse stijlen. Met vooral het gebruik van natuurlijke kleuren zijn de werken altijd in evenwicht. Met veel verwerkingen van borstbeelden maar ook abstracte werken in aardetinten die een rustgevende uitstraling hebben. Tevens heeft ze diverse boeken van illustraties voorzien waaronder de reeks Meisje Eigenwijsje.


De V-Strom Specialist is de specialist op het gebied van Suzuki V-strom's. In de showroom staat een ruime voorraad aan Suzuki V-Strom's en diverse andere motoren. In de werkplaats staat een team van enthousiaste gediplomeerde monteurs klaar voor het uitvoeren van onderhoud. Met motoren van Suzuki, onderdelen en accessoires vindt u hier alles op motor en adventure-sport gebied. Geinteresseerd in een motor of gewoon zin in een lekker kopje koffie.. Kom dan gerust langs op De Drie Kronen 1 in Enkhuizen.


Engineering in vul- en verpakkingstechniek.
info@eltech-engineering.nl


Barbecuevlees.com van Poelierbedrijf Thaam Dam zijn specialisten in handgeregen kipsaté, shaslicks, en diverse soorten vlees op stok. Door eigen productie zijn zij in staat om ook complete barbecue- partijen van A tot Z te verzorgen.


KIIP is gespecialiseerd in de import van verwarmings en warmwater producten voor vele doeleinden. Denk aan camping, caravan, boot, huisdieren / paarden, thuis of professioneel gebruik. Zij verkopen de producten inmiddels in 7 verschillende landen in Europa. De kracht van het bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. De groothandel van KIIP biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen.


MET LADESSA KOM JE LEKKER JE DAG DOOR
heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal.


Vinco Racing is founded through the passion for motorsport. We are located in the Netherlands and started in 2015. Vinco Racing specializes in the manufacturing and designing of racing components. We always wrenched on our bikes in the shed to make them track ready. Existing products where not to our liking or lacked quality. This resulted in the decision to make our own parts. Some small manual and entry level CNC metalworking machines were bought to make and modify parts. Most of the parts we made for ourselves, but soon other people asked us if we could make parts for them. The shed became too small and we moved to a new location in March 2017. All old machines where sold and we invested in new CNC machinery. We now had the space to further develop our parts and expand the company.


Wij zijn de trotse makers van speciaal voor u ontwikkelde motorkleding. Door onze deskundigheid en kennis over het vak zijn we in staat uitstekend maatwerk te leveren waarin motorliefhebbers comfortabel, veilig en vol vertrouwen kunnen rijden. Al ruim vijftig jaar levert DAMEN deze op maat gemaakte passie en veiligheid. Het is motorkleding om van te genieten.


SHOEI is toegewijd aan de ontwikkeling van superieure helm technologie sinds 1958. Om u als motorrijder en klant, benadrukt Shoei dat je de iedere keer wanneer je een helm op zet zult genieten en de kwaliteit zult voelen.


Bleeker Motoren is in 2015 al 30 jaar specialist in de motorbranche. Er staan altijd minimaal 60 recent gebruikte motoren op voorraad, met Bovag garantie. Het is een bedrijf waar vlot gewerkt wordt en afspraken altijd nagekomen worden. Bij Bleeker bent u geen nummer!
NOM Isolatie plaatst isolatieplaten tegen casco woningen. De montage wordt voornamelijk gedaan bij Nul op de Meter woningen. Bij deze woningen wordt er net zoveel energie opgewekt als verbruikt gemiddeld gezien over een jaar tijd. Dit betekent, mede door goed isolatiewerk, dat er een financieel voordeel ontstaat voor de bewoners.Om de klant de persoonlijke service te kunnen bieden die verlangd wordt, is na een jarenlange samenwerking tussen JVP Hightech Motorproducts en 1G-Suspension besloten deze twee bedrijven vanaf heden samen te voegen en verder te gaan onder de naam "Front Row Components". Front Row Components is van mening dat ze hun klanten hiermee nog beter van dienst kunnen zijn nu vering, onderhoud en de verkoop van motorfiets accessoires onder een dak zitten.


ITicon is al meer dan 20 jaar de specialist in het leveren van hoog opgeleide professionals op basis van detachering. Professionals die de juiste kennis en expertise hebben om uw opdracht tot een goed einde te kunnen brengen. Professionals die beschikken over de juiste soft skills, mentaliteit en drive waardoor hun kennis en expertise volledig binnen uw organisatie benut kan worden.


SBS is toonaangevend op het gebied van remblokken. Zij leveren een breed scala een remblokken en zijn zeer actief in de racerij. Het is dan ook niet voor niets dat deze producten voor veel teams worden gebruikt in Moto2, World Superbike, ONK en WK Endurance. Het heeft reeds bewezen de 'Keus van Kampioenen' te zijn. Wereld top teams hebben een lange rij van overwinningen behaald, rondetijden verbeterd en titels behaald in het Superstock, Supersport, Superbike en Endurance racing.
Eugene de Wit van MX Service Noord-Holland is al jarenlang betrokken bij de race activiteiten van Rob Hartog. Dit is begonnen op de noppenbanden in de motorcross, maar ook in de beginjaren in de wegrace. Nog altijd kunnen we rekenen op de support van MX Service Noord-Holland. Zo heeft Eugene ervoor gezorgd dat Rob optimaal aan de start kon verschijnen tijdens de Red Bull Knock Out strandcross.


CrossFit Hoorn is de eerste officiële CrossFit Affiliate in heel West-Friesland! In 2012 hebben zij onze deuren geopend om zo de passie met sport & gezondheid, met een ieder te delen.
Bij CrossFit Hoorn bestaan de trainingen uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen door te nemen, en uiteindelijk de WOD (Workout Of the Day). Bij ons traint iedereen met elkaar, ongeacht je huidige niveau of leeftijd. Alleen de uitvoering, het volume en/of de intensiteit wordt aangepast op ieders niveau. Zo krijgt iedereen de juiste trainingsprikkel en worden blessures tot een minimum beperkt. De resultaten van de WOD’s worden door onze members gelogd in een digitaal systeem, met als doel de progressie bij te houden.


Voor al uw spijkerbroeken, shirts, polo's, sweaters en nog veel meer bent u bij More-Jeans.nl aan het goeie adres. More-Jeans bied zeer goeie service en daarom geldt: niet goed geld terug.


Sinds 2002 biedt Inwise digitale marketingoplossingen. Met het online systeem bieden zij sms-marketing, e-mailmarketing en social-mediamarketing. Wereldwijd gingen duizenden tevreden klanten u voor. Het voordeel van digitale marketing is dat het creeren, verzenden en traceren van digitale marketingberichten heel eenvoudig is. U kunt met het systeem nieuwsbrieven, sms'jes, verjaardagswensen, facturen, enquetes, kortingcodes, e-mail malings versturen en nog veel meer.


Alle vakkundigheid is in huis om een goed product af te leveren, zoals alle soorten stuc en spuitwerk binnen en buitenshuis. Daarnaast leveren, bevestigen, repareren en renoveren ze alle soorten lijsten en ornamenten. Het bedrijf staat garant voor een hoge kwaliteit als het om de afwerking van uw huis gaat.


Van der Bel Las- & Reparatiebedrijf met Radiateurenservice is gespecialiseerd in diverse lastechnieken, constructie-werkzaamheden en metaalbewerkingen. U kunt bij hen terecht voor alle soorten laswerken, reparatie van diverse (machine)onderdelen zoals constructie, leiding, hek- en plaatwerk. Daarnaast is Van der Bel gespecialiseerd in reparatie, revisie en het nieuw te leveren van diverse radiateuren en koelers.


Via Sofia, vaste leverancier van de teamkleding voor Team Hartog en bedrukking daarvan. Reclamegeschenken Via Sofia is een bedrijf gevestigd in Zwaag en is actief in de verkoop van allerlei artikelen bedrukt met uw eigen logo, naam, tekst, foto. Naast het verkopen van bedrukte artikelen zoals kleding, pennen, bekers, petten, paraplu's, etc. kunt u ook bij hen terecht voor het beletteren van uw auto, etalage, stand, reclameborden, etc.. Dit is nog maar een kleine greep uit de uitgebreide collectie van Via Sofia.


Voor het betere, mooiere, snellere, innovatievere, hoogstaande, duurzame las-en constructiewerken in aluminium, koper, roestvaststaal en ferrometalen voor particulier en bedrijf.


Opgericht in 1987 als Gronings Motorcentrum en inmiddels al sinds 2001 op een prachtige A-lokatie aan de A7 gevestigd in het Groningse dorp Leek. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en gezelligste motorzaak van het noorden met een kledingafdeling die behoort tot een van de grootste in de Benelux!


Een bestelling via internet, belangrijke documenten of een pakket voor een klant aan de andere kant van Nederland. Uw pakket is bij CCLS altijd in veilige handen. En zij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk op de plek van bestemming is. Zodat u altijd tegen uw klanten kunt zeggen: 'het is onderweg!'. Niet alleen regionaal, maar door heel Nederland.


Lida Berkhout
Interim-management, coaching en advies.
K-Tech Suspension levert al meer dan 10 jaar goede oplossingen voor het aanpassen van motorfiets vering voor zowel wegrace als motorcross. K-Tech levert vering onderdelen voor bijna alle standaard voorvorken en schokbrekers. In de racewereld begint K-Tech nu echt naam te krijgen. Dit komt vooral door de goede kwaliteit van hun producten. Daardoor hebben ze hiermee de afgelopen jaren verschillende kampioenschappen gewonnen.


Daytona motorlaarzen worden nog steeds met de hand gemaakt in Duitsland. In 2013 is Daytona voor de 8e keer testwinnaar geworden, van de 21 merken bleken de handgemaakte laarzen van Daytona weer eens de beste te zijn. Zoek je kwalitatief de beste motorlaars dan kies je voor Daytona motorlaarzen.


De naam van Duin is al sinds 1928, nu drie generaties, verbonden met de tweewielers. In 1993 ging John, als 3e generatie van Duin, zelfstandig beginnen in de tweewielers. In de begin jaren waren dat alleen de gemotoriseerde tweewielers, zoals brommers, scooters, motors, en al gauw de electrische fietsen. De passie en liefde wordt voortgezet, na ruim 80 jaar tweewieler ervaring.